Terug naar ahak.nl 87 Werken bij

Tienko en Nick

Zo vader zo zoon, dat kun je wel zeggen bij Tienko en Nick. Beide werken met veel plezier bij A.Hak. De een al een carrière van bijna 35 jaar achter de rug, de ander aan het begin van zijn carrière bij A.Hak. Wat maakt het nou zo leuk om bij het bedrijfsonderdeel Infranet te werken? Klik en kom erachter!

Tienko werkt al bijna 35 jaar bij A.Hak. Als voorman rijdt hij ’s ochtends naar de keet, drinkt hij een bakje koffie en gaat hij samen met het team aan de slag. Er hangt altijd een leuke sfeer en er is ruimte voor grappen en klieren. Toen Tienko bijna 35 jaar geleden begon bij A.Hak begon hij met grondwerk, samen met zijn broer Jacob mee naar het werk.

Hij heeft daarna diverse opleidingen en cursussen gevolgd bij A.Hak waardoor hij nu werkzaam is als voorman. Zo heeft hij onder andere certificaten voor gas, water, en leidingen. Tegenwoordig werkt niet alleen Tienko bij A.Hak, maar ook zijn zoon Nick. Ze werken allebei bij het bedrijfsonderdeel Infranet en vinden het leuk om samen te werken. Nick leert van zijn vader veel over het vak en staat als zestienjarige nog aan het begin van zijn carrière.

Tienko: Ik hoop dat Nick ooit in mijn voetsporen zal treden bij A.Hak. Ik ben in ieder geval heel trots als ik hem zo aan de slag zie”

Hoe ziet de toekomst eruit voor Nick en Tienko?
Tienko hoopt tot aan zijn pensioen te blijven werken als voorman bij A.Hak. Hij gaat nog steeds elke dag met plezier naar zijn werk en haalt ook voldoening uit het delen van kennis met de nieuwe generatie.

Nick kan niet wachten om aan zijn BBL traject te beginnen en is benieuwd naar wat de toekomst allemaal zal brengen. Wie weet gaat hij doorleren om uiteindelijk net als zijn vader aan de slag te gaan als voorman bij A.Hak.