Terug naar ahak.nl 86 Werken bij

Project- management

Projectmanagement bijeenkomst  
A.Hak faciliteert een keer per jaar een projectmanagement bijeenkomst. Het is fijn om collega’s te spreken en te leren van én met elkaar. Een mooie mogelijkheid voor co-creatie.

Hakathon
De benodigde kennis zit vaak al in de organisatie. A.Hak kan met Hakathons deze kennis ontsluiten en inzetten om de organisatie te optimaliseren. Een hackathon is een bestaand concept waarbij de deelnemers in korte tijd (vaak 24 uur) een probleem – een case – oplossen. In weinig tijd een oplossing bedenken voor een complex vraagstuk leidt tot een innovatieve en doelgerichte aanpak.

Incompany IPMA training
A.Hak faciliteert een incompany IPMA-D training. Het doel van deze training is binnen de organisatie een gemeenschappelijk begrip van projectmanagement creëren en onderlinge samenwerking stimuleren.

IPMA-D is de certificering voor de beginnende projectmanager, of de wat meer ervaren projectmedewerker met behoefte aan theoretische onderbouwing. Het IPMA-D traject richt zich op theoretische kennis op alle gebieden van projectmanagement. Ook leer je kritisch je eigen functioneren binnen projecten te beoordelen. IPMA-D bestaat uit een Zelfassessment en een theorie-examen. Bij een positief resultaat ontvang je het internationaal erkende IPMA-D-certificaat.

Themasessies
A.Hak faciliteert themasessies, waardoor de mogelijkheid gecreëerd wordt om te leren van en met elkaar. Een Projectleider, -manager of Hoofduitvoerder kan zich op vrijwillige basis aanmelden voor een specifiek thema. De thema’s worden zelf door de doelgroep aangedragen.