Terug naar ahak.nl 87 Werken bij

A.Hakademy

Investeren in de ontwikkeling van onze vakmensen. Dat vinden we belangrijk bij A.Hak. Onze missie is om samen met stakeholders duurzame ontwikkeling van alle collega’s bij A.Hak te realiseren om bij te dragen aan de missie en doelstellingen van de organisatie.

Trotse collega’s ontwikkelen zich vandaag en in de toekomst. Om de ontwikkeling van medewerkers meer centraal te stellen hebben we de A.Hakademy opgezet.

De A.Hakademy is een overkoepelend platform en omvat alle activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van medewerker en organisatie. Enerzijds betekent dit dat we investeren in vakspecifieke kennis en vaardigheden en anderzijds richten we ons op de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.

Met het inrichten van de A.Hakademy bieden we de medewerkers de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen.

Een aantal activiteiten die we organiseren:

  • Lunch & Learn sessies
  • Buddy’s die aan elkaar gekoppeld worden
  • Het Young A.Hak platform
  • Ontwikkelprogramma’s voor projectmanagement of leidinggevenden in de uitvoering
  • Traineeships

Als organisatie hebben wij de verantwoordelijkheid om de medewerker maximaal te faciliteren. Dit doen we door ons te richten op verschillende activiteiten.

Met de visie op leren en ontwikkelen binnen de organisatie sluiten we niet alleen aan op het realiseren van de organisatiedoelstellingen, maar ook op de visie van de overheid: Leven Lang Ontwikkelen.