Terug naar ahak.nl 86 Werken bij

Raymond en Nick

Als stiefvader is Raymond trots op zijn ‘bonus’ zoon Nick. Beide werken ze bij A.Hak, ieder op een andere manier. Raymond is inmiddels alweer 14 jaar werkzaam bij A.Hak en ook Nick is alweer 4 jaar onderdeel van de A.Hak familie. Klik om het hele interview te lezen.

Raymond is in 2009 via een concullega firma ingestroomd als hoofduitvoerder gestuurde boringen. Zo is hij begonnen bij Drillcon, een boormaatschappij binnen A.Hak. Hij is trots op het feit dat hij deel heeft mogen uitmaken van het opbouwen van Drillcon. De afgelopen 5/6 jaar heeft hij zich veel gefocust op de internationale kant van de bestuurbare boringen. Zo zit hij veel in het buitenland voor zijn werk. Zijn vrouw, de moeder van Nick, begrijpt gelukkig goed dat hij veel in het buitenland moet zijn voor werk en steunt hem daarin. Een aantal jaar geleden heeft hij ook Nick geïntroduceerd bij A.Hak.

“Ik ben echt trots op Nick en hoe hij alles heeft aangepakt. Voor hem was de overstap naar A.Hak een hele verandering maar hij heeft het echt met beide handen aangepakt. Het is bijzonder om te zien hoe goed hij op zijn plek zit bij A.Hak en hoe hij zich steeds ontwikkeld binnen het bedrijf”

Nick is sinds 2019 werkzaam bij A.Hak. Het was voor hem best wennen, hij werkte in de horeca en was gewend aan een totaal andere werkflow. Toen hij aan de slag ging moest hij een heel ander ritme opbouwen. Bij A.Hak is hij begonnen als assistent monteur. Hij heeft altijd met heel veel plezier buiten gewerkt. Toen hij de mogelijkheid kreeg om door te stromen als werkvoorbereider heeft hij deze kans met beide handen aangegrepen. Op dit moment is hij bezig met een interne opleiding tot calculator. In de toekomst wil hij zich meer gaan richten op de functie van calculator en hoopt hij daar nog lang veel plezier in te hebben. Wie weet wat de toekomst bij A.Hak hem gaat brengen.

Raymond voelt zich erg trots wanneer hij praat over Nick en zijn carrière bij A.Hak. Hij is trots op Nick hoe hij de stap heeft genomen van het horecaleven naar A.Hak en hoe hij dit heeft aangepakt. Hoe het is om beide bij A.Hak te werken? Eigenlijk komen ze elkaar nooit tegen op de werkvloer. Wel lijkt het ze leuk om in de toekomst eens samen te werken. Gelukkig zien ze elkaar regelmatig buiten werktijden en bespreken ze alle ins en outs van het werk aan de keukentafel!

Bij A.Hak zijn er veel kansen voor jongeren. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en je krijgt de begeleiding die je nodig hebt. Het is mogelijk om net zoals Nick intern opgeleid te worden om zo door te groeien naar een nieuwe functie. Wanneer je de ambitie hebt om nieuwe dingen te leren en je nieuwe kansen graag aanpakt ben je bij A.Hak op de juiste plek. Er is een hoog ‘mens tot mens’ gehalte bij A.Hak en iedereen heeft respect voor elkaar. Een no-nonsens organisatie waarbij je alle mogelijkheden krijgt.