Terug naar ahak.nl 69 Werken bij

(ex-)Stagiairs vertellen:

LINDSEY VAN BLITTERSWIJK

OPLEIDING HUMAN RESOURCE MANAGEMENT
ONDERWIJSINSTELLING AVANS HOGESCHOOL
STAGE GELOPEN OP DE AFDELING HR
STAGEBEGELEIDER OTWIN DE WIT

 

HOE BEN JE BIJ A.HAK TERECHTGEKOMEN?
Eerder in mijn studie kwam ik in contact met A.Hak, maar koos ik ervoor om ergens anders stage te lopen. Toch bleef ik A.Hak een interessante organisatie vinden en op het moment dat ik weer op zoek ging naar een stageplek, heb ik A.Hak als eerst benaderd. Ik wilde mijn afstudeerstage hier heel graag afronden.


HOE ZAG DE EERSTE PERIODE VAN JOUW STAGE ERUIT?
Ik ben een week eerder begonnen met mijn stage, daardoor had ik de tijd en ruimte om op te starten, te wennen en het bedrijf te leren kennen. Ik ben ook vrij snel op projectbezoek gegaan en dat geeft je een beter beeld van het werk en de medewerkers.

 

‘A.Hak is een leuk en fijn bedrijf waar veel kansen liggen’

 

KUN JE WAT VERTELLEN OVER JOUW AFSTUDEERONDERZOEK EN DE WERKZAAMHEDEN DIE JE HEBT OPGEPAKT?
In de eerste fase van mijn onderzoek ben ik voornamelijk bezig geweest met de behoefte vanuit A.Hak. Vervolgens ben ik overgegaan naar het onderzoek, de conclusies en het advies. Een deel van het advies heb ik ook geïmplementeerd.

Naast mijn onderzoek over stategische personeelsplanning heb ik het HR servicecenter ondersteunt met verschillende werkzaamheden, dit was op een vaste dag in de week. Daarnaast heb ik ook de afdeling Projectmanagement ondersteund. Ik heb veel mogen doen en veel gezien, gedeeltelijk op kantoor gewerkt en een aantal dagen thuis. De afwisseling in werk en verdeling van thuis werken en op kantoor vond ik heel fijn. 


HOE HEB JE DE BEGELEIDING VANUIT A.HAK ERVAREN?
Hier ben ik erg positief over. Juliette van Rooij en Otwin de Wit hebben mij de afgelopen maanden begeleid. Met vragen kon ik altijd bij hen terecht en wat ik waardeer is dat er niet alleen naar het zakelijke wordt gekeken, maar ook naar mijn persoonlijke ontwikkeling. Beiden hebben mij meegegeven om na te denken over wat ik wil leren.


WAT IS JOUW INDRUK VAN A.HAK?
A.Hak is een leuk en fijn bedrijf waar veel kansen liggen. Er hangt een prettige sfeer en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Ik raad anderen daarom alleen maar aan om bij A.Hak stage te lopen!

 

JE BLIJFT HIER WERKEN. VERTEL!
Ik blijf inderdaad werken bij A.Hak en ga aan de slag als Junior Projectleider HR. Op dit moment houd ik mij bezig met de vormgeving van onze eigen Recruitment afdeling. Later zal ik mij ook weer in het verlengde van mijn afstudeeronderzoek bezighouden met strategische personeelsplanning. Er komen vast nog meer werkzaamheden bij en ik heb er super veel zin in!

We hebben momenteel 69 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures